Nieuws



[05-03-2013]

Quickscan leerlingenvervoer: meer met minder

Met een quickscan onderzoekt Forseti de mogelijkheden om meer uit uw leerlingenvervoer te halen. Enerzijds door te kijken of de huidige uitgaven verlaagd kunnen worden en anderzijds door te verkennen of de zelfredzaamheid van de leerlingen vergroot kan worden door de inzet van andere vervoermiddelen. Met de deskundigheid die wij in huis hebben zijn we in staat om aan de hand van de quickscan aanbevelingen te doen.

[04-03-2013]

Contractmanagement 2.0 "Dit hadden we niet verwacht!"

“Dit hadden we niet verwacht!” kan op twee manieren worden uitgesproken: positief of negatief. Nu het aanbestedingsseizoen weer tegen het einde loopt, is deze vraag weer actueel. In een negatief scenario gaat uw nieuwe contract in augustus van start en merkt u in november dat uw kosten sterk blijken af te wijken van uw hoop of verwachting: “Dit hadden we niet verwacht!”. Het achteraf uitleggen dat u dit niet had verwacht is lastig. En waar ging het dan mis? Ook dat is een lastige vraag. Dit negatieve scenario kunt u voorkomen! Hoe?

[25-06-2012]

Conversatietool Wmo-vervoer en leerlingenvervoer

Als opdrachtgever van Wmo- of leerlingenvervoer heeft u vast wel eens te maken gehad met onbegrip over de aanpak of over een idee van een vervoerder, reiziger of aanbeste-dende partij. En dat terwijl u uiteindelijk allemaal hetzelfde doel voor ogen heeft: kwalita-tief goed contractvervoer voor de reiziger! Daarom heeft het Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) de conversatietool ontwikkeld om te werken aan vertrouwen, openheid en begrip bij sleutelpersonen binnen contractvervoer. Forseti ondersteunt dit initiatief en daarom wijzen wij graag op dit instrument.

[31-01-2012]

Forseti lanceert pool leerlingenvervoer

De uitvoering vraagt veel kennis, vaardigheden en tijd. Een dagelijks aanspreekpunt is daarom noodzakelijk. De maanden april tot en met augustus zorgen bovendien bij veel gemeenten voor een piek in het verwerken van aanvragen voor het leerlingenvervoer. Daarnaast kan, als gevolg van ziekte, extra werk of anderszins, het gebeuren dat u tijdelijk iemand op uw locatie nodig heeft bij de uitvoering van het leerlingenvervoer. De ervaren en opgeleide medewerkers van Forseti kunnen u daarbij helpen.





 
Forseti | Hoff van Hollantlaan 6 | 5243 SR Rosmalen | t (073) 523 10 60 | info@forseti.nl | www.forseti.nl