[04-03-2013]

Onze flexpool leerlingenvervoer heeft er weer zin in!

De afhandeling van aanvragen is in veel gemeenten kwetsbaar. De uitvoering vraagt veel kennis, vaardigheden en tijd. Een dagelijks aanspreekpunt is daarom noodzakelijk. De maanden april tot en met augustus zorgen bovendien bij veel gemeenten voor een piek in het verwerken van vele aanvragen voor het leerlingenvervoer. 

Daarnaast kan het gebeuren dat, door bijvoorbeeld ziekte, extra werk blijft liggen en dat u tijdelijk iemand op locatie nodig heeft bij de uitvoering van het leerlingenvervoer. De ervaren en opgeleide medewerkers van Forseti helpen u daarbij. 

Opgeleide medewerkers snel en zelfstandig inzetbaar!

Speciaal voor de flexibele inzet bij gemeenten hebben wij ook dit jaar weer een enthousiaste pool opgezet om ondersteuning te bieden binnen uw gemeente. Onze medewerkers hebben allen de cursus leerlingenvervoer gevolgd onder leiding van specialist Jeroen Peters.

Geïnteresseerd?

We kijken met u naar de beste mogelijkheden. Op die manier schatten we, snel en op maat, de inzet en de kosten in. Wij bieden in alle delen van het land ondersteuning. 


Joanita Hoegen bij de gemeente Papendrecht
"Onze ervaring met de flexpool leerlingenvervoer van Forseti:
Snel inzetbaar, flexibel af te spreken, goede resultaten en geen nazorg nodig
van onze eigen medewerkers.”
Wim Peijs, gemeente Papendrecht

Sylvia Boer bij de gemeente Haarlem
“Meer dan 20 jaar hadden we een medewerker die ervoor zorgde dat elk jaar weer alles op rolletjes liep bij de uitvoering van het leerlingenvervoer en dan, helaas, om gezondheidsredenen moet stoppen. Net op het moment dat de voorbereiding voor het nieuwe schooljaar van start ging. Forseti zorgde en zorgt nog steeds voor tijdelijke vervanging en de voorbereiding loopt gewoon door. Ouders en scholen merken er niets van. Klasse!” 
Paul Platt, gemeente Haarlem 
Forseti | Hoff van Hollantlaan 6 | 5243 SR Rosmalen | t (073) 523 10 60 | info@forseti.nl | www.forseti.nl