[04-03-2013]

Module 'zaakafhandeling' nu ook in Leerlingenvervoer.NU

LV.NU is onlangs uitgebreid met de module ‘zaakafhandeling’. Deze module geeft vergaande ondersteuning bij het beslisproces door deze stapsgewijs uit te vragen. U heeft dan alle gegevens bij de hand en hoeft niets meer op te zoeken. Er wordt een advies gepresenteerd waarop u alleen nog hoeft aan te geven of u hiermee akkoord bent of niet. Daarna wordt automatisch uw beslissing omgezet in een beschikking.  De aanvrager krijgt hiervan direct bericht en met de optie elektronische handtekening kan zelfs de beschikking automatisch worden verstuurd. 

Direct gaat er een bericht naar de vervoerder met het verzoek het kind in het vervoer op te nemen, inclusief alle relevante gegevens voor zijn planning. Er gaat bovendien een bericht naar uw financiële administratie om vergoedingen uit te betalen of eigen bijdragen te factureren.

Naast deze uitbreiding van LV.NU zelf, bieden we ook de mogelijkheid tot koppelen aan uw eigen systemen. U kunt dan denken aan voorinvullen van gegevens vanuit het GBA of uw bestaande leerlingendatabase, het automatisch registreren van de aanvraag en beschikking in uw DMS, midoffice of zaaksysteem en het tonen van de behandelstatus op de persoonlijke internetpagina.

Hiermee is het gehele aanvraag- en afhandelproces geautomatiseerd en kunt u de focus volledig richten op de inhoud van uw beslissing. Denk hierbij aan de reismogelijkheden van het kind. De meeste aanvragen zijn bovendien met slechts enkele muisklikken volledig afgehandeld, zonder dat vervolgacties nodig zijn.

Wij komen graag bij u langs om een demo van LV.NU te verzorgen en de mogelijkheden nader toe te lichten.

LV.NU, onze interactieve webtool voor de aanvraag en beoordeling van leerlingenvervoer is al operationeel bij de gemeenten Oirschot en Haarlem. Op dit moment overwegen de gemeenten Capelle aan de IJssel, Rijssen-Holten en Valkenswaard om LV.NU in te zetten voor het komende schooljaar.

Voor meer informatie over LV.NU of het plannen van een demo kunt u contact opnemen met Hanneke van de Ven. 
Forseti | Hoff van Hollantlaan 6 | 5243 SR Rosmalen | t (073) 523 10 60 | info@forseti.nl | www.forseti.nl