[24-09-2012]

Benchmark leerlingenvervoer 2011 - 2012

Het doel van de benchmark leerlingenvervoer is om gemeenten inzicht te geven in landelijke cijfers over leerlingenvervoer. Hoe presteert uw gemeente ten opzichte van andere gemeenten? Door dit onderzoek bovendien elk jaar te houden ontstaat een databank met historische gegevens over het leerlingenvervoer. Daar kunt u veel voordeel van hebben!

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De meeste vragen zijn ‘gesloten’ vragen, zodat u kunt volstaan met het aanvinken van een antwoord.

U kunt de benchmarkenquête direct op de website invullen. Het kan zijn dat u bepaalde gegevens niet direct bij de hand heeft. Daarom raden wij u aan om de vragenlijst eerst te printen en deze op uw gemak in te vullen. Daarna neemt u de antwoorden eenvoudig over op de website. De printversie van de vragenlijst treft u hier aan. U kunt pas verder met het volgende scherm van de vragenlijst als u op alle vragen heeft geantwoord.


U kunt de enquête invullen tot 1 november 2012. De uitslagen van de benchmark worden gepresenteerd tijdens de 6e inspiratiedag ‘Leerlingenvervoer; kan het ook anders’ op 15 november 2012.

Klik hier om direct naar de benchmarkenquête te gaan!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Hanneke van de Ven (h.vandeven@forseti.nl) telefoon 073 – 523 10 60.

Hartelijk dank voor uw medewerking!  
Forseti | Hoff van Hollantlaan 6 | 5243 SR Rosmalen | t (073) 523 10 60 | info@forseti.nl | www.forseti.nl