[19-05-2010]

Contractbeheer leerlingenvervoer: evenwicht in beloften en verwachtingen


Voor de uitvoering van het leerlingenvervoer binnen uw gemeente maakt u gebruik van één of meerdere vervoerbedrijven. Dit bedrijf of deze bedrijven zijn in het verleden door u geselecteerd op basis van prijs en/of kwaliteit. Nu, tijdens de uitvoering, vraagt u zich af of de vervoerder wel de gevraagde kwaliteit levert tegen de vastgestelde prijs. Bent u daarnaast ook benieuwd of de vervoerder voldoet aan alle vastgestelde kwaliteitseisen? Kortom: kloppen uw verwachtingen op het gebied van leerlingenvervoer?

Forseti kan, dankzij de ruime kennis en ervaring op het gebied van leerlingenvervoer in al haar facetten, het contractbeheer uit handen nemen en inspelen op uw eigen specifieke situatie en behoeften. Het is een continu proces om het contract met de vervoerder te beheren en bewaken anders kunnen onnodige of onrechtmatige kosten zich opstapelen. Door het contractbeheer uit handen te laten nemen door Forseti kan het leerlingenvervoer op drie vlakken verbeterd worden: financieel, kwalitatief en op het gebied van beheer en communicatie.

De adviseurs van Forseti hebben voor contractbeheer een groot deel van hun kennis en ervaring opgedaan vanuit de vervoerderszijde. Zij zetten deze ervaring nu in aan uw zijde en versterken hiermee uw positie in relatie tot de vervoerder(s).

Forseti helpt u om uw contractbeheer te borgen, te stroomlijnen en te vergemakkelijken!

Voor meer informatie over contractbeheer, kunt u contact opnemen met Ronald Derks en Frank Beerens.



 
Forseti | Hoff van Hollantlaan 6 | 5243 SR Rosmalen | t (073) 523 10 60 | info@forseti.nl | www.forseti.nl